Langedrag Leirskole - Langedrag Naturpark : Langedrag er en naturpark med rundt 350 dyr fordelt på 25 forskjellige arter.

Langedrag er en naturpark med rundt 350 dyr fordelt på 25 forskjellige arter. Adresse, langedragsveien 274 3544 tunhovd. 3 langedrag leirskole nå er det ikke lenge før dere skal på forhåpentligvis en av de mest minnerike skoleukene deres, nemlig leirskoleuken. Langedrag fjellgård, leirskole og naturpark er bygget opp nettopp for å gi våre besøkende de helt nære opplevelser med dyr og natur. Sjuendeklassingene koste seg skikkelig på langedrag leirskole i oktober.

Langedrag ligger vakkert til ved tunhovd; Langedrag Naturpark
Langedrag Naturpark from www.langedrag.no
På tunet, i stallen og fjøset møtte de et mylder av dyreliv, og de var ekstra spent . Stedet er en fjellgård med eget ysteri og geitemelkproduksjon samt leirskole . Sjuendeklassingene koste seg skikkelig på langedrag leirskole i oktober. Langedrag er bygget opp med en sterk visjon om å være et sted der barn kan få oppleve gleden av . Oktober stod elevene i 7. På langedrag har det vært leirskoledrift siden 1981 og mange elever har tatt med seg nye erfaringer og opplevelser som har gitt gode minner og grobunn for . Kom tett på ulv, gaupe, . Telefon, 32 74 25 50.

Langedrag er bygget opp med en sterk visjon om å være et sted der barn kan få oppleve gleden av .

Klasse opp tidlig for å dra til langedrag leirskole, først med fly til oslo og deretter med buss til . Langedrag er en naturpark med rundt 350 dyr fordelt på 25 forskjellige arter. På tunet, i stallen og fjøset møtte de et mylder av dyreliv, og de var ekstra spent . Med utsikt over vann og fjell mellom hallingdal og numedal. Sjuendeklassingene koste seg skikkelig på langedrag leirskole i oktober. Langedrag er bygget opp med en sterk visjon om å være et sted der barn kan få oppleve gleden av . Kom tett på ulv, gaupe, . Stedet er en fjellgård med eget ysteri og geitemelkproduksjon samt leirskole . 3 langedrag leirskole nå er det ikke lenge før dere skal på forhåpentligvis en av de mest minnerike skoleukene deres, nemlig leirskoleuken. Langedrag fjellgård, leirskole og naturpark er bygget opp nettopp for å gi våre besøkende de helt nære opplevelser med dyr og natur. Oktober stod elevene i 7. På langedrag har det vært leirskoledrift siden 1981 og mange elever har tatt med seg nye erfaringer og opplevelser som har gitt gode minner og grobunn for . Adresse, langedragsveien 274 3544 tunhovd.

På tunet, i stallen og fjøset møtte de et mylder av dyreliv, og de var ekstra spent . Adresse, langedragsveien 274 3544 tunhovd. På langedrag har det vært leirskoledrift siden 1981 og mange elever har tatt med seg nye erfaringer og opplevelser som har gitt gode minner og grobunn for . Oktober stod elevene i 7. Med utsikt over vann og fjell mellom hallingdal og numedal.

Telefon, 32 74 25 50. Langedrag Naturpark
Langedrag Naturpark from www.langedrag.no
Kom tett på ulv, gaupe, . Langedrag er bygget opp med en sterk visjon om å være et sted der barn kan få oppleve gleden av . På langedrag har det vært leirskoledrift siden 1981 og mange elever har tatt med seg nye erfaringer og opplevelser som har gitt gode minner og grobunn for . Langedrag fjellgård, leirskole og naturpark er bygget opp nettopp for å gi våre besøkende de helt nære opplevelser med dyr og natur. På tunet, i stallen og fjøset møtte de et mylder av dyreliv, og de var ekstra spent . Telefon, 32 74 25 50. Stedet er en fjellgård med eget ysteri og geitemelkproduksjon samt leirskole . Med utsikt over vann og fjell mellom hallingdal og numedal.

Langedrag fjellgård, leirskole og naturpark er bygget opp nettopp for å gi våre besøkende de helt nære opplevelser med dyr og natur.

Kom tett på ulv, gaupe, . Adresse, langedragsveien 274 3544 tunhovd. Langedrag ligger vakkert til ved tunhovd; På langedrag har det vært leirskoledrift siden 1981 og mange elever har tatt med seg nye erfaringer og opplevelser som har gitt gode minner og grobunn for . Klasse opp tidlig for å dra til langedrag leirskole, først med fly til oslo og deretter med buss til . Med utsikt over vann og fjell mellom hallingdal og numedal. Telefon, 32 74 25 50. På tunet, i stallen og fjøset møtte de et mylder av dyreliv, og de var ekstra spent . Oktober stod elevene i 7. Langedrag er bygget opp med en sterk visjon om å være et sted der barn kan få oppleve gleden av . Stedet er en fjellgård med eget ysteri og geitemelkproduksjon samt leirskole . Langedrag er en naturpark med rundt 350 dyr fordelt på 25 forskjellige arter. Langedrag fjellgård, leirskole og naturpark er bygget opp nettopp for å gi våre besøkende de helt nære opplevelser med dyr og natur.

Langedrag er en naturpark med rundt 350 dyr fordelt på 25 forskjellige arter. Oktober stod elevene i 7. Langedrag er bygget opp med en sterk visjon om å være et sted der barn kan få oppleve gleden av . Langedrag ligger vakkert til ved tunhovd; Kom tett på ulv, gaupe, .

Med utsikt over vann og fjell mellom hallingdal og numedal. Langedrag Naturpark
Langedrag Naturpark from www.langedrag.no
Stedet er en fjellgård med eget ysteri og geitemelkproduksjon samt leirskole . Langedrag fjellgård, leirskole og naturpark er bygget opp nettopp for å gi våre besøkende de helt nære opplevelser med dyr og natur. 3 langedrag leirskole nå er det ikke lenge før dere skal på forhåpentligvis en av de mest minnerike skoleukene deres, nemlig leirskoleuken. Oktober stod elevene i 7. Klasse opp tidlig for å dra til langedrag leirskole, først med fly til oslo og deretter med buss til . Langedrag er en naturpark med rundt 350 dyr fordelt på 25 forskjellige arter. Med utsikt over vann og fjell mellom hallingdal og numedal. På langedrag har det vært leirskoledrift siden 1981 og mange elever har tatt med seg nye erfaringer og opplevelser som har gitt gode minner og grobunn for .

Oktober stod elevene i 7.

Langedrag er bygget opp med en sterk visjon om å være et sted der barn kan få oppleve gleden av . Klasse opp tidlig for å dra til langedrag leirskole, først med fly til oslo og deretter med buss til . Adresse, langedragsveien 274 3544 tunhovd. Langedrag fjellgård, leirskole og naturpark er bygget opp nettopp for å gi våre besøkende de helt nære opplevelser med dyr og natur. Oktober stod elevene i 7. På langedrag har det vært leirskoledrift siden 1981 og mange elever har tatt med seg nye erfaringer og opplevelser som har gitt gode minner og grobunn for . Langedrag ligger vakkert til ved tunhovd; På tunet, i stallen og fjøset møtte de et mylder av dyreliv, og de var ekstra spent . Langedrag er en naturpark med rundt 350 dyr fordelt på 25 forskjellige arter. Stedet er en fjellgård med eget ysteri og geitemelkproduksjon samt leirskole . Med utsikt over vann og fjell mellom hallingdal og numedal. 3 langedrag leirskole nå er det ikke lenge før dere skal på forhåpentligvis en av de mest minnerike skoleukene deres, nemlig leirskoleuken. Telefon, 32 74 25 50.

Langedrag Leirskole - Langedrag Naturpark : Langedrag er en naturpark med rundt 350 dyr fordelt på 25 forskjellige arter.. Adresse, langedragsveien 274 3544 tunhovd. Med utsikt over vann og fjell mellom hallingdal og numedal. 3 langedrag leirskole nå er det ikke lenge før dere skal på forhåpentligvis en av de mest minnerike skoleukene deres, nemlig leirskoleuken. Langedrag ligger vakkert til ved tunhovd; Telefon, 32 74 25 50.

Stedet er en fjellgård med eget ysteri og geitemelkproduksjon samt leirskole  langedrag. På tunet, i stallen og fjøset møtte de et mylder av dyreliv, og de var ekstra spent .